Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Thaise kippensoep met kokos en koriander
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Thaise kippensoep met kokos en koriander
Stap 1
Verwarm de olie en fruit de sjalot, pepertjes, gember en citroengras op lage stand in circa 3 minuten.
Stap 2
Voeg de kippenbouillon, kokosmelk, bouillonblokje(s) en de kipfilet toe en laat de soep circa 10 minuten zachtjes koken.
Stap 3
Rasp van de helft van de limoen de schil en pers de hele vrucht (ca. 4 eetlepels sap). Breng de soep op smaak met limoenrasp, -sap en vissaus.
Stap 4
Verdeel de soep over kommen en bestrooi met koriander.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie355 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten8 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd16 g
