Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Thaise mosselpan
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Thaise mosselpan
Stap 1
Maak de mosselen schoon.
Stap 2
Kook de sugarsnaps 2-3 minuten en giet ze af.
Stap 3
Verhit de olie in een zeer ruime mossel- of soeppan en fruit hierin de ui.
Stap 4
Schep de currypasta erdoor en voeg de paprika, broccoli, sugarsnaps, kokosmelk en mosselen toe.Kook zachtjes circa 6 minuten tot de mosselen open zijn. Schep tussendoor om met een schuimspaan.
Stap 5
Bestrooi het gerecht vlak voor serveren met koriander.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie545 kcal
- Eiwit41 g
- Koolhydraten25 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd14 g
Trefwoorden
