Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tortellinisoep met veel groenten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tortellinisoep met veel groenten
Stap 1
Breng in een grote soeppan het tomatensap met de bouillon en de oregano al roerend aan de kook. Voeg al roerend de tortellini toe en breng opnieuw aan de kook. Laat de soep 10 minuten zachtjes koken, roer af en toe.
Stap 2
Snijd de bleekselderij in dunne boogjes, de bospenen in plakjes, de venkel in reepjes, de bosuitjes in stukjes van 1 cm, de courgette in blokjes en de sperziebonen in stukken van 2 cm.
Stap 3
Roer alle groenten door de soep en breng de soep al roerend opnieuw aan de kook. Laat de soep nog 8-10 minuten zachtjes koken tot de groenten beetgaar zijn. Voeg zo nodig nog wat zout en versgemalen peper toe. Serveer de soep in wijde kommen. Lekker met verkruimelde geitenkaas erover en volkorenstokbrood erbij.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie195 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten300 g
- Vet3 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
