Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Traybake met kippendij en Del Monte ananas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Traybake met kippendij en Del Monte ananas
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2
Meng de olijfolie met de Garam Masala kruiden en breng op smaak met zout. Wrijf met de helft van de kruidenolie de kippendijen in. Laat kort marineren.
Stap 3
Snijd de courgette in halve manen van 1 cm dik. Snijd de rode ui in parten. Meng met de krieltjes en de rest van de kruidenolie.
Stap 4
Verdeel met de kippendijen over een bakplaat. Rooster 15 minuten in de oven.
Stap 5
Schil de Del Monte ananas, snijd in plakken en daarna in stukjes.
Stap 6
Neem de bakplaat uit de oven en voeg de peultjes, doperwtjes en stukjes ananas toe.
Stap 7
Meng met de rest van de groenten en bestrooi met het kokosschaafsel. Rooster nog 15 minuten in de oven.
