Traybake met spruitjes, geitenkaas en peer
Ingrediënten
Bereidingswijze Traybake met spruitjes, geitenkaas en peer
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2
Maak de spruitjes schoon, schil de pastinaak en snijd in repen, pel de ui en snijd in parten, halveer eventueel de grote kastanjechampignons. Snijd de peren in partjes en verwijder het klokhuis.
Stap 3
Breng een pan water aan de kook en blancheer de spuiten en pastinaak 5 minuten, giet af en laat iets afkoelen.
Stap 4
Pers de tenen knoflook en meng met de olijfolie in een grote kom. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Meng alle groenten en de peren met de knoflookolie en spreid uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de geitenkaas erover en besprenkel met de helft van de honing, pluk de blaadjes van de tijm en verdeel over de traybake.
Stap 6
Bak de traybake in 30 minuten gaar in het midden van de oven. Zigzag de rest van de honing vlak voor het serveren over de traybake.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie554 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten52 g
- Vet29 gWaarvan verzadigd4 g