Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tuna salad submarine - stokbroodje met tonijnsalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tuna salad submarine - stokbroodje met tonijnsalade
Stap 1
Pel de eieren en snijd in partjes.
Stap 2
Bak de baguettes of pistolets volgens de aanwijzingen op het pak in de oven goudbruin.
Stap 3
Laat de broodjes wat afkoelen.
Stap 4
Roer in een kom het citroensap met de mayonaise, yoghurt en wat zout en peper tot een sausje.
Stap 5
Schep de uitgelekte tonijnstukjes en in dunne reepjes gesneden bleekselderij erdoor.
Stap 6
Halveer de baguettes en snijd de broodjes open.
Stap 7
Besmeer de snijvlakken dun met boter.
Stap 8
Leg op de onderste helften elk enkele blaadjes sla en schep de tonijnsalade erop.
Stap 9
Leg de gepelde en in partjes gesneden ei erop en dek af met de bovenkanten van de broodjes.
