Turks brood met kipshoarma
Ingrediënten
Bereidingswijze Turks brood met kipshoarma
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel hier 1 el zonnebloemolie overheen. Breng op smaak met zout en peper. Plaats 20 minuten in de oven tot de broccoli gaar is.
Stap 2
Pel de rode ui en snijd in ringen van 1 cm dik. Snijd de tomaat in partjes.
Stap 3
Verhit een pan met 1 el zonnebloemolie en bak de kipdijshoarma in 10 minuten goudbruin en gaar.
Stap 4
Verhit intussen een andere pan met 1 el zonnebloemolie en bak de rode ui in 5 minuten glazig.
Stap 5
Leg het Turks brood op een ovenrooster, zet deze na 10 minuten bij de broccoli in de oven en bak af volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 6
Snijd het Turks brood doormidden en verdeel hier de helft van de knoflooksaus over. Beleg met de tomaat, kipdijshoarma, rode ui en de broccoli. Verdeel als laatste de overige knoflooksaus over de broodjes.

