Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vanille-chocolade panna cotta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vanille-chocolade panna cotta
Stap 1
Maak eerst de chocoladelaag en week de gelatine hiervoor in koud water.
Stap 2
Verhit de room op een lage stand, voeg de hazelnootpasta toe en roer goed door.
Stap 3
Knijp de gelatine uit en voeg deze al roerend toe aan de room.
Stap 4
Verdeel het chocolademengsel over 4 glaasjes en laat 2 uur afkoelen in de koelkast.
Stap 5
Doe voor de vanillelaag hetzelfde, maar voeg deze keer de vanillesuiker toe in plaats van hazelnootpasta.
Stap 6
Schenk het vanillemengsel op de chocoladelaag in de glaasjes en laat de panna cotta nog 4 uur opstijven in de koelkast.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie660 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten25 g
- Vet58 gWaarvan verzadigd33 g
