Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Varkensribroast met spinaziesalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Varkensribroast met spinaziesalade
Stap 1
Steek de barbecue aan. Snijd het loof van de radijs en bewaar dit. Snijd de radijs in kwarten. Snijd de komkommer in blokjes van 2 cm.
Stap 2
Halveer de avocado’s, verwijder de pitten en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado’s in plakken.
Stap 3
Leg de varkensribroast 10 minuten op de barbecue tot deze gaar is. Leg wanneer de varkensribroast nog 5 minuten moet, de cherrytomaten op de barbecue.
Stap 4
Meng intussen de radijs, komkommer, spinazie en avocado met de honing-mosterddressing.
Stap 5
Verdeel de spinaziesalade over de borden. Leg hier de varkensribroast en gepofte cherrytomaatjes bij. Garneer de salade met het loof van de radijs en serveer.
Aanvullende benodigdheden
- - bbq
Voedingswaarden
- Energie411 kcal
- Eiwit27.6 g
- Koolhydraten8.8 g
- Vet27.8 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
