Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vegetarische roerbak met eiermie
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vegetarische roerbak met eiermie
Stap 1
Hak de knoflook fijn. Hak de peper zonder zaadjes fijn. Raps de gember. Hak de koriander grof. Bereid de woknoedels volgens de aanwijzingen.
Stap 2
Verwarm de olie in een wok en bak knoflook, rode peper en gember zachtjes tot het lekker gaat ruiken. Voeg de kipstukcjes toe en bak ze al omscheppend rondom bruin. Schep de roerbakgroenten erdoor en roerbak alles 2-3 minuten.
Stap 3
Schenk het sinaasappelsap en de sojasaus erbij en verwarm de groente 1-2 minuten. Laat de eiermie in een vergiet goed uitlekken en schep de mie door het mengsel van kipstukcjes en groenten. Warm nog even goed door. Serveer en strooi er verse koriander over.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie865 kcal
- Eiwit40 g
- Koolhydraten108 g
- Vet27 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
