Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Visburger met avocado en koolsla
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Visburger met avocado en koolsla
Stap 1
Steek de barbecue aan. Dep de zalm droog met keukenpapier en snijd in heel kleine stukjes. Pureer de bonen met de mosterd en cayennepeper. Schep de helft van het citroensap met de bonenpuree door de zalm.
Stap 2
Vorm er met vochtige handen 4 visburgers van en leg ze afgedekt in de koelkast. Meng intussen de kool met de bosui, yoghurt, zout en peper. Besprenkel de avocado met citroensap.
Stap 3
Leg de visburgers op de bakplaat op de barbecue en rooster ze 2-3 minuten per kant. Leg de sneetjes brood ernaast op het rooster. Verdeel de sla met daarop de koolsla over 4 sneetjes brood.
Stap 4
Leg de visburgers en plakjes avocado erop en besprenkel met chilisaus. Leg de andere sneetjes brood erop. Serveer met de rest van de koolsla.
