Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Visfilet met kurkuma, noedels en cashewnoten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Visfilet met kurkuma, noedels en cashewnoten
Stap 1
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de cashewnoten in een droge, hete koekenpan.
Stap 2
Verhit de olie en fruit hierin de bosui en dille circa 5 minuten op middelhoge stand. Voeg de cashewnoten en vis met de marinade toe en bak deze in circa 8 minuten gaar.
Stap 3
Verdeel de noedels over 4 borden. Leg de visfilets erbij en verdeel de bosui en cashewnoten erover. Serveer met de rest van de vissaus, schijfjes limoen, basilicum en koriander.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie180 kcal
 - Eiwit27 g
 - Koolhydraten36 g
 - Vet24 gWaarvan verzadigd4 g
 
Trefwoorden
