Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Volkorenpasta kip bolognese
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Volkorenpasta kip bolognese
Stap 1
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper intussen de ui en snijd de knofl ook fi jn. Schil de pastinaak en snijd in kleine blokjes.
Stap 2
Verhit in een koekenpan de olie. Bak de ui, knofl ook en pastinaak 3 min. Voeg het kipgehakt toe en bak in 5 min. rul.
Stap 3
Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en verwarm 5 min. op een lage stand. Giet de pasta af. Schep de pasta door de saus. Breng op smaak met zout en peper, en schep op 4 borden.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie509 kcal
- Eiwit28 g
- Koolhydraten64 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
