Volkorenpita met kipkebab en yoghurtsaus
Ingrediënten
Bereidingswijze Volkorenpita met kipkebab en yoghurtsaus
Stap 1
Meng het kipgehakt met de mix voor kip pikant. Draai het gehakt tot worstjes van 50 gram per stuk en druk ze iets plat en zet apart.
Stap 2
Rasp de schil van de limoenen en pers de vruchten uit. Hak de dille fijn en meng samen met de rasp en de helft van het sap door de Griekse yoghurt.
Stap 3
Snijd de rode ui in halve ringen van een ½ cm dik. Snijd de ijsbergsla grof en snijd de komkommer in plakjes. Meng de ui, ijsbergsla en komkommer met het overige limoensap en olie.
Stap 4
Bak de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 5
Vet een grillpan in met olie en verhit op hoog vuur. Grill het gehakt 2 minuten op één zijde, draai het vuur laag en gaar de worstjes 4 minuten verder op de andere zijde.
Stap 6
Snijd de pita open en vul met de salade en kebabworstjes. Vouw de pita dicht en serveer met de yoghurtsaus.

