Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wittekoolsalade met biet
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wittekoolsalade met biet
Stap 1
Hak de bladpeterselie fijn.
Stap 2
Schil het bietje met een dunschiller en snijd het in lange dunne reepjes.
Stap 3
Meng de reepjes in een kom met een derde van de azijn.
Stap 4
Snijd de witte kool in flinterdunne reepjes.
Stap 5
Klop in een schaal de rest van de azijn met mosterd olijfolie, wat zout en peper tot een dressing.
Stap 6
Schep de koolreepjes en peterselie door de dressing en laat de salade vijftien minuten intrekken.
Stap 7
Laat de reepjes biet op keukenpapier uitlekken.
Stap 8
Dep ze ook droog met het keukenpapier.
Stap 9
Schep de bietreepjes vlak voor het serveren door de koolsalade.
