Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wrap met zalm, sperziebonen en kappertjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wrap met zalm, sperziebonen en kappertjes
Stap 1
Kook de sperziebonen in een steelpan met ruim kokend water met wat zout in 8-10 minuten beetgaar.
Stap 2
Spoel ze in een zeef onder koud water en laat ze goed uitlekken.
Stap 3
Maak de zalm in een diep bord met een vork los en verwijder zo nodig stukjes vel en graatjes.
Stap 4
Meng de Griekse yoghurt met paprikapoeder en wat zout en peper door de zalm.
Stap 5
Scheur de slabladeren in grove stukken en leg deze over de lengte van de tortilla's.
Stap 6
Schep hier een lange reep zalmsalade op.
Stap 7
Leg de sperziebonen er in de lengte op en strooi de kappertjes erover.
Stap 8
Rol de tortilla's stevig op en snijd ze schuin doormidden.
Stap 9
Verpak de tortilla's strak in huishoudfolie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie320 kcal
- Eiwit27 g
- Koolhydraten23 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
