Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wraps met gerookte makreel en gestoofde courgette
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wraps met gerookte makreel en gestoofde courgette
Stap 1
Snijd de courgette in kwarten en verwijder de zaadlijsten.
Stap 2
Snijd de kwarten in kleine blokjes.
Stap 3
Snijd de ui in dunne halve ringen.
Stap 4
Verwarm een steelpan met deksel.
Stap 5
Doe hierin de olie, ui en courgette, breng op smaak met iets zout.
Stap 6
Laat de groenten op matig vuur onder de deksel in circa 10 minuten gaar worden, zonder dat ze gaan kleuren.
Stap 7
Haal uit de pan en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Stap 8
Haal ondertussen het vel van de makreel en verwijder de graatjes.
Stap 9
Hak de bieslook fijn.
Stap 10
Meng de crème fraîche met het water, de bieslook en iets zout.
Stap 11
Maak de rucolamelange aan met deze dressing.
Stap 12
Verwarm de wraps even kort in de magnetron om ze soepel te maken.
Stap 13
Vul de wraps met de rucolamelange, makreel en courgette en vouw dicht.
