Wraps met gerookte schelvis en gestoofde courgette
Ingrediënten
Bereidingswijze Wraps met gerookte schelvis en gestoofde courgette
Stap 1
Snij de ui in dunne halve ringen, de courgette in kleine blokjes en hak de bieslook fijn. Verwarm de olie in een steelpan en fruit de ui en courgette zachtjes glazig. Voeg wat zout toe.
Stap 2
Smoor de courgette afgedekt zachtjes in 10 minuten gaar zonder te kleuren. Laat de courgette met ui in een diep bord afkoelen tot kamertemperatuur.
Stap 3
Haal ondertussen het vel van de schelvis en verwijder de graatjes. Meng in een kom de crème fraîche met 1 eetlepel water, bieslook en iets zout tot een dressing en schep de rucolamelange er luchtig door. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen kort in de magnetron om ze soepel te maken.
Stap 4
Spreid de tortilla’s uit en verdeel de rucolamelange, schelvis en courgette in het midden. Vouw de zijkanten van de tortilla’s erover en rol de tortilla’s stevig op. Snijd de wraps schuin door en leg ze op een schaal.
