Wraps met zwartebonenpasta, salsa en kipdijreepjes
Ingrediënten
Bereidingswijze Wraps met zwartebonenpasta, salsa en kipdijreepjes
Stap 1
Spoel de bonen en de mais af en laat uitlekken. Hak het blad van de koriander fijn en snijd de avocado in dunne plakjes. Snijd de puntpaprika in dunne reepjes en snijd de ui in dunnen halve ringen.
Stap 2
Pureer de zwarte bonen met de steeltjes van de koriander en de helft van de limoenrasp- en sap met de staafmixer tot een gladde pasta. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Stap 3
Meng de puntpaprika met de mais, de rest van de limoenrasp- en sap en ¾ van de overgebleven koriander.
Stap 4
Verhit de olie in een koekenpan. Bak de kipdijreepjes met de ui en het paprikapoeder in ca. 8 minuten omscheppend bruin en gaar. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Smeer de tortilla’s in met de zwartebonenpasta. Leg op iedere tortilla ¼ van de plakjes avocado. Verdeel het kip-uimengsel erover. Schep op iedere wrap wat van de paprika-maissalsa.
Stap 6
Bestrooi voor het serveren met de rest koriander en geef eventueel overgebleven paprika-maissalsa erbij.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie525 kcal
- Eiwit27 g
- Koolhydraten41 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
