Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zalmfilet met sinaasappel en roodlof
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zalmfilet met sinaasappel en roodlof
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap 2
Snijd de roodlof in kwarten en de rode ui in partjes. Rasp de schil van de sinaasappels. Snijd de rest van de sinaasappel in partjes. Snijd de helft van de dille fijn.
Stap 3
Smeer de ovenschaal in met olie en leg de zalmfilet erop. Verdeel de stronkjes roodlof, rode ui en partjes sinaasappel over de tray. Verdeel de honingmosterd, sinaasappelrasp en gesneden dille over de zalm. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Rooster de zalm in 20 minuten gaar in de oven. Bestrooi met de granaatappelpitjes en de rest van de dille.
Aanvullende benodigdheden
- - combekk ovenschaal groot
- - bakkwastje
Voedingswaarden
- Energie167.7 kcal
- Eiwit13.9 g
- Koolhydraten6.6 g
- Vet9.1 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
