Zelfgemaakte lentesoep
Ingrediënten
Bereidingswijze Zelfgemaakte lentesoep
Stap 1
Maak de wortelen en peultjes schoon.
Stap 2
Snijd de wortelen schuin in dunne plakjes.
Stap 3
Halveer de peultjes.
Stap 4
Snijd de broccoliroosjes in kleinere roosjes.
Stap 5
Snijd de paprika in de lengte in vieren en verwijder de zaadlijsten en zaadjes.
Stap 6
Snijd de paprika in dunne reepjes en halveer de reepjes.
Stap 7
Meng in een kom het gehakt met het paneermeel, de pizzakruiden en wat zout en peper goed door elkaar.
Stap 8
Kneed het even door tot het plakkerig wordt.
Stap 9
Verdeel het gehakt in vier balletjes per persoon.
Stap 10
Schenk de inhoud van de pot bouillon in een grote soeppan en schenk er nog twee potten water bij.
Stap 11
Breng de bouillon al roerend aan de kook.
Stap 12
Voeg, als de bouillon kookt, al roerend de pasta, gehaktballetjes en alle groenten toe.
Stap 13
Laat de soep nog tien minuten zachtjes koken tot de pasta, gehaktballetjes en groenten beetgaar zijn.
Stap 14
Schep de lentesoep in grote soepkommen en strooi de kaas erover.
