Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zoete omelet met gember en sinaasappel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zoete omelet met gember en sinaasappel
Stap 1
Klop de eieren los met 2 el gembersiroop en een snufje zout.
Stap 2
Verhit 1 tl olie in een koekenpan en schenk een kwart van het eimengsel in de pan. Bak in circa 3 minuten een dunne omelet. Bak er zo nog drie.
Stap 3
Rasp de schil van 1 sinaasappel. Schil daarna beide sinaasappels en snij in partjes. Klop met een handmixer de ricotta met de kaneel, sinaasappelrasp en de rest van de gembersiroop in 3 minuten luchtig.
Stap 4
Verdeel het over de flensjes, leg de sinaasappelpartjes erop en vouw dubbel. Lekker met verse munt en gedroogde cranberry’s.
Aanvullende benodigdheden
- - handmixer
Voedingswaarden
- Energie242 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten15 g
- Vet14 gWaarvan verzadigd6 g
