Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zomerse beefsalade met chili mascarpone
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zomerse beefsalade met chili mascarpone
Stap 1
Besmeer de boterhammen met kruidenboter. Snijd de korstjes van het brood en snijd het brood in blokjes van 1 cm. Verhit een koekenpan en bak de croutons goudbruin en krokant. Schud uit op een bord met keukenpapier.
Stap 2
Bak biefstukpuntjes liever op het laatste moment: Verhit een hapjespan met 2 el olie en 50 gr kruidenboter en bak de biefstuk met de ui in 3 tot 5 minuten.
Stap 3
Was de sla, verwijder de kern en dep droog. Scheur het blad grof. Pel de ui, snipper fijn en meng in een saladeschaal met de sla. Halveer de biefstukpuntjes en verdeel met de frambozen over de sla.
Stap 4
Roer de mascarpone los met 1 el olie en de chilisaus. Schep de mascarpone in hoopjes over de salade. Besprenkel met de resterende olie en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie392 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten26 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd13 g
Trefwoorden
