Zomerse macaronisalade met mango en kerriedressing
Ingrediënten
Bereidingswijze Zomerse macaronisalade met mango en kerriedressing
Stap 1
Pers de citroen.
Stap 2
Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 3
Spoel de macaroni af met koud water en laat afkoelen.
Stap 4
Maak de sla schoon en snijd hem eerst in kwarten en dan dwars in fijne slierten.
Stap 5
Was en droog zo nodig de rucola.
Stap 6
Snijd de kip in kleine blokjes.
Stap 7
Was de blauwe bessen voorzichtig.
Stap 8
Schil de mango en snijd hem in blokjes.
Stap 9
Rooster de walnoten in een droge koekenpan.
Stap 10
Hak de kruiden en snijd de bosui in dunne ringetjes (alleen het wit).
Stap 11
Meng alle ingrediënten door elkaar, maar bewaar wat gehakte kruiden en noten voor het garneren.
Stap 12
Meng voor het sausje de mayonaise met creme fraiche en de kerrie door elkaar.
Stap 13
Breng op smaak met zout en peper en een scheutje gembersiroop.
Stap 14
Wilt u het wat zuurder hebben, voeg dan het citroensap toe.
Stap 15
Meng de saus pas door de salade als u hem serveert of serveer de salade en de saus apart.
Stap 16
Serveer met stokbrood en wat kaasjes.
