Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zomerse parelcouscous met honingkip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zomerse parelcouscous met honingkip
Stap 1
Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Verhit intussen in een koekenpan de olie. Bestrooi de kiphaasjes met de kerrie en breng op smaak met zout en peper. Bak ze in 5 min. goudgeel en gaar.
Stap 3
Halveer intussen de tomaatjes. Snipper de ui. Snijd het vruchtvlees van de nectarines in blokjes.
Stap 4
Besprenkel de kiphaasjes met de honing. Bak ze tot de honing aan de kiphaasjes plakt en licht gekaramelliseerd is.
Stap 5
Meng intussen de parelcouscous, tomaat, ui, nectarine en rucola. Breng op smaak met zout en peper. Schep de parelcouscous op 4 borden en leg de kiphaasjes erbij.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie488 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten72 g
- Vet7 gWaarvan verzadigd1 g
