Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zomerstamppot met kropsla, rucola, oventomaatjes en feta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zomerstamppot met kropsla, rucola, oventomaatjes en feta
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Kook de aardappels in circa 15 minuten gaar in water met zout.
Stap 2
Laat de tomaatjes aan de tak zitten en besprenkel met de olie, zout en peper. Rooster circa 20 minuten in de oven.
Stap 3
Giet intussen de aardappels af en bewaar een kopje kookwater. Stamp de aardappels fijn met de mosterd, kropsla, ¾ van de rucola en naar smaak een scheutje kookwater. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Verdeel de stamppot over borden en leg de geroosterde tomaatjes en rucola erop. Verkruimel de feta erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie400 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten43 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd8 g
