recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Aardappeltjes met chorizo en paprika uit de oven

Hoofdgerecht
4 personen
45 min
Ingrediënten
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - gedroogde tijm (2 theelepels)
  • - chorizo (200 g)
  • - rode paprika (1 stuks)
  • - rode uien (2 stuks)
  • - krielaardappeltjes in de schil (2 zakken)
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Lekker met gebakken vis of geroosterde kip en een komkommersalade.
  • 2 Verwarm de oven voor op 225 °C.
  • 3 Snijd de uien in dunne partjes, de rode paprika en chorizo in blokjes.
  • 4 Schep in een lage ovenschaal de aardappeltjes om met de uipartjes, paprika, chorizo en tijm.
  • 5 Strooi er zout en peper over en schep de olijfolie erdoor.
  • 6 Schuif de schaal in het midden van de oven en laat de aardappeltjes met groenten en chorizo in 20-30 minuten knapperig bruin worden.
  • 7 Schep de aardappeltjes regelmatig om.
  • 8 Wijntip: Jonge rode wijn, bijvoorbeeld Rioja Vino Joven of Vega Libre.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.