recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Allison sandwich met zelfgemaakte pittige eiersalade

Lunch
1 personen
20 min
Ingrediënten
  • - eieren (4 )
  • - griekse yoghurt (0% vet) (100 gram)
  • - milde Indiase currypasta (0.5 eetlepel)
  • - platte peterselie (2 eetlepels)
  • - bieslook (1 eetlepel)
  • - allison brood (2 sneetjes)
  • - komkommer (4 cm)
  • - radijsjes (2 )
  • - rucola
Bereidingswijze
  • 1 Dit kan de avond van te voren: hak de peterselie fijn Knip de bieslook kook de eieren in 10 minuten hard Laat ze schrikken en pel ze Prak de eieren in een diep bord fijn en roer de yoghurt, currypasta en de verse kruiden erdoor Breng de eiersalade op smaak met wat zout en versgemalen peper Bewaar de eiersalade tot gebruik in een goed afsluitbaar bakje in de koelkast Met dit recept kunt u drie tot vier sandwiches maken Maak dit 's morgens voor vertrek klaar: bestrijk de sneetjes brood met een kwart van de eiersalade Snijd de komkommer en de radijsjes in dunne plakjes Leg de plakjes komkommer en radijs op een sneetje en verdeel de rucola erover Leg het andere sneetje met de eiersalade naar beneden erop Snijd de sandwich diagonaal door en leg ze op elkaar Verpak de sandwiches strak in plastic folie Bewaar ze zo koel mogelijk.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.