Recepten

Bagels met romig roerei met pancetta en gegrilde asperges

4 personen Eenvoudig 20 minuten Lunch

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210 ℃. Bak de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een grillpan en bak de pancetta knapperig en krokant. Gril de aspergetips om en om. Hak de bieslook fijn. Klop in een ruime kom 150 gr roomkaas los met een garde en voeg de eieren en bieslook toe. Smelt in een koekenpan de boter en schenk het eimengsel in de pan. Trek met een spatel kruislings door de pan en roer tot roerei en gaar enkele minuten op laag vuur. Halveer de bagels en besmeer de onderkant met de resterende roomkaas. Beleg met de krokant gebakken pancetta, het roerei en de aspergetips. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Dek af met de bovenkant van de bagel en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 694 kcal
Eiwit 32 g
Koolhydraten 52 g
Vet 39 g
Waarvan verzadigd 19 g
Trefwoorden receptenpaasbrunch
'