Ga naar de hoofdinhoud

Bananenbroodwafels

4 personen Gemiddeld 10 minuten Lunch

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Snijd de banaan in plakjes en houd een paar plakjes gekoeld apart ter decoratie. Prak de rest van de banaan met vork fijn in een grote kom. Mix de eieren en melk door de banaan. Rasp de pure chocolade met een grove rasp en zet apart. Meng in een aparte kom het meel, bloem, bakpoeder, vanillesuiker, koekkruiden en 20 gr geraspte pure chocolade. Meng alle ingrediënten tot een egaal beslag. Verhit het wafelijzer en vet deze goed in met boter. Schep 2 flinke lepels beslag per wafel in het wafelijzer en bak de wafels 3 tot 5 minuten tot deze mooi goudbruin van kleur zijn. Serveer de wafels warm met de resterende plakjes banaan en geraspte pure chocolade.
Bekijk hoe je dit recept maakt In onze video leggen wij je stap voor stap uit wat je moet doen om dit recept op tafel te krijgen. Eet smakelijk!
Aanvullende benodigdheden - rasp- wafelijzer
Voedingswaarden (per portie)
Energie 547 kcal
Eiwit 17 g
Koolhydraten 83 g
Vet 15 g
Waarvan verzadigd 8 g
Trefwoorden receptenbalans