DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Bietenwraps met coleslaw

Hoofdgerecht Eenvoudig 20 minuten
(3)
Hoofdgerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de witte kool in dunne repen. Meng met 1 tl zout en marineer 10 minuten. Spoel de witte kool af onder koud water en meng met de wortel julienne, knoflook-chiliolie en Griekse yoghurt tot een coleslaw. Breng op smaak met zout en peper. Stap 2 Halveer intussen de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado in parten. Verhit een pan met 1 el olijfolie op hoog vuur en bak de avocado 5 minuten. Stap 3 Snijd intussen de appel in luciferreepjes. Plaats de bietenwraps op een ovenrooster en rooster 5 minuten in de oven. Stap 4 Verdeel de coleslaw, avocado en appel over de bietenwraps en vouw dicht.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 430 kcal
Eiwit 8.9 g
Koolhydraten 32.3 g
Vet 27.6 g
Waarvan verzadigd 5.5 g
Trefwoorden
weekmenurecepten