Hoofdgerecht Eenvoudig
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de witte kool in dunne repen. Meng met 1 tl zout en marineer 10 minuten. Spoel de witte kool af onder koud water en meng met de wortel julienne, knoflook-chiliolie en Griekse yoghurt tot een coleslaw. Breng op smaak met zout en peper. Stap 2 Halveer intussen de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado in parten. Verhit een pan met 1 el olijfolie op hoog vuur en bak de avocado 5 minuten. Stap 3 Snijd intussen de appel in luciferreepjes. Plaats de bietenwraps op een ovenrooster en rooster 5 minuten in de oven. Stap 4 Verdeel de coleslaw, avocado en appel over de bietenwraps en vouw dicht.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 430 kcal
Eiwit 8.9 g
Koolhydraten 32.3 g
Vet 27.6 g
Waarvan verzadigd 5.5 g