recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Bladerdeeg pakketjes met groente

Fusion
4 personen
35 min
Ingrediënten
  • - ei (1 stuks)
  • - rauwe ham (4 plakjes)
  • - diepvries roomboterbladerdeeg (8 plakjes)
  • - bleekselderij (1 stengel)
  • - winterwortel (100 g)
  • - ui (1 stuks)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snipper de ui fijn; Snijd de winterwortel in piepkleine blokjes; Snijd de bleekselderij in piepkleine blokjes; Ontdooi het diepvries roomboterbladerdeeg; Klop het eidooier los met wat zout.
  • 2 Smoor de ui, wortel en bleekselderij in het bakvet beetgaar.
  • 3 Leg de helft van de plakjes deeg op een met bakpapierbeklede bakplaat en leg de plakjes ham erop.
  • 4 Verdeel de groente over de ham en leg hierop het vlees.
  • 5 Leg de laatste plakjes deeg erop en plak de randen met een beetje water dicht.
  • 6 Verwarm de oven voor het eten op 200 °C.
  • 7 Bestrijk de pakketjes met ei en bak ze een richel onder het midden van de oven in 20-25 goudbruin en gaar.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.