recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Bladerdeeghapjes met tomaat

Bijgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - mozzarella (0.5 bol)
  • - verse basilicum (2 eetlepels)
  • - cocktailtomaten (2 )
  • - roomboterbladerdeeg (3 plakjes)
Bereidingswijze
  • 1 Extra benodigdheden: bakpapier.
  • 2 Zorg dat de roomboterbladerdeeg ontdooid is.
  • 3 Verwarm de oven op 200°C.
  • 4 Hak de basilicum fijn.
  • 5 Snijd het bladerdeeg in vieren.
  • 6 Halveer de cocktailtomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • 7 Meng de tomaatblokjes met de basilicum.
  • 8 Snijd de mozzarella in piepkleine blokjes en voeg dit toe aan het mengsel.
  • 9 Maak de smaak eventueel af met zwarte peper.
  • 10 Schep wat vulling op elk vierkantje deeg, klap ze tot driehoekjes en druk de randen dicht.
  • 11 Bak de hapjes op een met bakpapier beklede bakplaat in de oven in vijftien minuten goudbruin en gaar.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.