Hoofdgerecht Eenvoudig
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Schil de bospeen en schaaf deze op de mandoline of met een kaasschaaf. Rasp de schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Meng de rasp en het sap van de sinaasappel en de olijfolie met de bospeen. Breng op smaak met zout en peper. Stap 2 Snijd de salatrio los. Verkruimel de feta en snijd de snackkomkommers over de lengte in partjes. Stap 3 Meng de gemarineerde bospeen met de salatrio, feta en komkommer. Verdeel de salade over de borden en garneer met de vitello tonnato en de saus.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 257 kcal
Eiwit 18.3 g
Koolhydraten 13.3 g
Vet 12.9 g
Waarvan verzadigd 5.7 g