recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Bosvruchtenroomcoupe

Nagerecht
4 personen
70 min
Ingrediënten
  • - verse muntblaadjes (4 stuks)
  • - slagroom (250 ml)
  • - grand marnier (2 eetlepels)
  • - verse bosvruchten (2 bakjes)
  • - schuimkerstkransjes (4 stuks)
Bereidingswijze
  • 1 Breek de kransjes in stukjes.
  • 2 Houd een kwart van het fruit achter.
  • 3 Prak de rest van het fruit in een diep bord fijn en sprenkel de Grand Marnier erover.
  • 4 Klop de slagroom goed stijf.
  • 5 Spatel het fruit met de kransjes door de room tot alles goed gemengd is.
  • 6 Schep de fruitroom in coupes of mooie schaaltjes en laat het dessert 1 uur in de koelkast koelen.
  • 7 Schep in elke coupe een bergje fruit op de room en garneer met een blaadje munt.