recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Bosvruchtenroomcoupe

Nagerecht
4 personen
70 min
Ingrediënten
  • - verse muntblaadjes (4 stuks)
  • - slagroom (250 ml)
  • - grand marnier (2 eetlepels)
  • - verse bosvruchten (2 bakjes)
  • - schuimkerstkransjes (4 stuks)
Bereidingswijze
  • 1 Breek de kransjes in stukjes.
  • 2 Houd een kwart van het fruit achter.
  • 3 Prak de rest van het fruit in een diep bord fijn en sprenkel de Grand Marnier erover.
  • 4 Klop de slagroom goed stijf.
  • 5 Spatel het fruit met de kransjes door de room tot alles goed gemengd is.
  • 6 Schep de fruitroom in coupes of mooie schaaltjes en laat het dessert 1 uur in de koelkast koelen.
  • 7 Schep in elke coupe een bergje fruit op de room en garneer met een blaadje munt.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.