Ga naar de hoofdinhoud

Braadworst met gegrilde ananassalsa

4 personen Gemiddeld 30 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Schil de ananas en snijd in plakken van 2 cm. Halveer de rode peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de koriander, munt en jalapeño fijn. Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit. Steek de barbecue aan en gril de ananas en rode peper tot er aan beide kanten grillstrepen ontstaan. Neem van de barbecue en snijd de peper fijn. Snijd de ananas in blokjes van 1/2 cm en meng met de rode peper door de koriander, munt en jalapeño. Breng op smaak met de rasp en sap van de limoen en zout. Gril intussen de saucijzen in circa 20 minuten rondom goudbruin en gaar. Serveer met de gegrilde ananassalsa. Lekker op een pistoletje of met avocado op een tortilla.
Aanvullende benodigdheden - barbecue
Voedingswaarden (per portie)
Energie 253 kcal
Eiwit 14 g
Koolhydraten 16 g
Vet 14 g
Waarvan verzadigd 5 g
Trefwoorden receptengegrild fruitmenu