Ga naar de hoofdinhoud

Broodje haring anders

4 personen Gemiddeld 15 minuten Lunch

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Snijd de ui in ringen van 0,5 cm en meng in een kom met de karnemelk. Doe de bloem in een andere kom. Verhit de olie in een steelpan. Neem de helft van de uienringen uit de karnemelk en laat een beetje uitlekken. Haal ze door de bloem zodat ze rondom bedekt zijn. Frituur de uienringen circa 3 minuten in de olie tot ze goudbruin en knapperig zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Halveer intussen de haringen en snijd de komkommer in dunne plakjes. Beleg de boterhammen achtereenvolgens met de groentespread, komkommer, haring, dille en de uienringen. Lekker met plakjes zoetzure augurk.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 470 kcal
Eiwit 16 g
Koolhydraten 43 g
Vet 25 g
Waarvan verzadigd 4 g
Trefwoorden receptenharing