recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Broodje roerei met gerookte zalm

Lunch
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - gerookte zalm (200 gram)
  • - witte pistolets (4 )
  • - verse dille (fijngeknipt) (1 eetlepel)
  • - bosuitje (1 )
  • - roomboter (25 gram)
  • - geraspte kaas (50 gram)
  • - eieren (6 )
Bereidingswijze
  • 1 Klop de eieren los met de kaas.
  • 2 Snijd het bosuitje in dunne ringetjes.
  • 3 Smelt de boter in een kleine pan, schenk het eimengsel erin en verwarm het al roerend op zacht vuur tot het gaat stollen, maar nog wel glanst.
  • 4 Roer de bosui en dille erdoor en voeg wat zout en versgemalen peper toe.
  • 5 Snijd de pistolets in de lengte open tot op 1 cm van de andere rand.
  • 6 Vul de pistolets met het roerei en leg ze met de opening naar boven op borden.
  • 7 Leg de plakjes zalm er losjes op en strooi er eventueel nog wat dille over.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.