recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Cappuccino ijscoupe

Nagerecht
2 personen
10 min
Ingrediënten
  • - chocoladevlokken
  • - slagroom uit een spuitbus
  • - warme sterke espresso (2 kopjes)
  • - slagroomijs (6 bollen)
  • - sinaasappellikeur (2 eetlepels)
  • - chocoladepuddingsaus (4 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Roer de chocoladesaus en likeur door elkaar.
  • 2 Schep de bollen ijs in twee hoge coupes, schep over elke bol steeds een lepel chocoladesaus.
  • 3 Schenk de warme espresso of koffie erover en spuit er een dikke toef slagroom op.
  • 4 Bestrooi de room met chocoladevlokken.
  • 5 Serveer direct.
  • 6 Vervangtip: U kunt ook koffie gebruiken in plaats van de espresso.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.