DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Carpaccio gemarineerde zalm met couscous

Hoofdgerecht Gemiddeld 20 minuten
(0)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Hak de dille fijn. Schaaf de komkommer in de lengte in dunne plakken met een kaasschaaf of mandonline. Verkruimel de feta grof. Stap 2 Snijd de gemarineerde zalm in plakken van 5 mm dik. Stap 3 Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de couscous met het paprikapoeder volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de couscous af. Stap 4 Meng de granaatappel, feta en dille door de couscous en breng op smaak met zout en peper. Stap 5 Leg de gemarineerde zalm op een groot bord. Verdeel hier de couscous salade en komkommerlinten over.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 452 kcal
Eiwit 33.3 g
Koolhydraten 35.3 g
Vet 18.8 g
Waarvan verzadigd 6.4 g
Trefwoorden
carpacciorecepten