Hoofdgerecht Gemiddeld
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Hak de dille fijn. Schaaf de komkommer in de lengte in dunne plakken met een kaasschaaf of mandonline. Verkruimel de feta grof. Stap 2 Snijd de gemarineerde zalm in plakken van 5 mm dik. Stap 3 Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de couscous met het paprikapoeder volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de couscous af. Stap 4 Meng de granaatappel, feta en dille door de couscous en breng op smaak met zout en peper. Stap 5 Leg de gemarineerde zalm op een groot bord. Verdeel hier de couscous salade en komkommerlinten over.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 452 kcal
Eiwit 33.3 g
Koolhydraten 35.3 g
Vet 18.8 g
Waarvan verzadigd 6.4 g