DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Carpaccio met truffelpasta

Hoofdgerecht Eenvoudig 25 minuten
(1)
Hoofdgerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Breng een pan met water aan de kook en kook de linguine volgens de aanwijzing op de verpakking en giet af. Stap 2 Pel en snijd intussen de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakken. Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de knoflook voor 3 minuten tot glazig, voeg hier de champignons aan toe en bak nog 3 minuten mee. Stap 3 Draai het vuur laag en voeg hier de truffel tapenade, crème fraîche en linguine aan toe en roer dit door. Breng op smaak met zout en peper. Stap 4 Rooster de zonnebloempitten in een droge pan goudbruin. Rasp de Parmezaanse kaas met een kaasschaaf in plakken. Stap 5 Verdeel de carpaccio over de borden en leg hier de pasta op. Garneer met de zongedroogde tomaten, rucola, Parmezaanse kaas en zonnebloempitten.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 591 kcal
Eiwit 33.9 g
Koolhydraten 55.4 g
Vet 24.6 g
Waarvan verzadigd 9.5 g
Trefwoorden
carpacciorecepten