recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Clafoutis met blauwe druiven

Nagerecht
6 personen
50 min
Ingrediënten
  • - boter (1 eetlepel)
  • - blauwe druiven (450 gram)
  • - melk (400 ml)
  • - bloem (100 gram)
  • - vanillesuiker (1 zakje)
  • - suiker (80 gram)
  • - eieren (3 )
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • 2 Klop in een kom de eieren, suiker en vanillesuiker met de mixer schuimig.
  • 3 Klop er dan eerst de bloem door en voeg al kloppend de melk in kleine beetjes toe.
  • 4 Was en droog de druiven.
  • 5 Vet een ovenschaal in met boter.
  • 6 Schenk het beslag erin en verdeel de druiven hierover.
  • 7 Zet de schaal 40 minuten in de oven.
  • 8 Laat afkoelen in de ovenschaal.
  • 9 Serveer bij voorkeur lauwwarm.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.