recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Coupe bosvruchten met room

Nagerecht
4 personen
75 min
Ingrediënten
  • - bokkenpootjes (8 )
  • - Griekse yoghurt (250 g)
  • - slagroom (250 ml)
  • - suiker (100 g)
  • - diepvries bosvruchten (600 g)
Bereidingswijze
  • 1 Meng de bosvruchten met de helft van de suiker en laat ze ontdooien.
  • 2 Klop de slagroom stijf met de rest van de suiker en spatel de yoghurt erdoor.
  • 3 Schep de helft van het vruchtenmengsel er luchtig door, zodat een marmereffect ontstaat.
  • 4 Doe het mengsel in hoge coupes en laat 1 uur in de koelkast opstijven.
  • 5 Schep de rest van het fruit erop en garneer met bokkenpootjes.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.