recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Croissant met aardbeien en sinaasappelsap

Ontbijt
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - vers sinaasappelsap (500 ml)
  • - aardbeien (125 gram)
  • - aardbeienjam (3 eetlepel(s))
  • - verse roomkaas (100 gram)
  • - afbakcroissants (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de aardbeien in plakjes.
  • 2 Laat de roomkaas op kamertemperatuur komen.
  • 3 Verwarm de oven voor op 200 °C en bak de croissants af volgens de aanwijzingen op het pak.
  • 4 Laat de croissants iets afkoelen, snijd ze open en bestrijk de snijvlakken met de verse roomkaas.
  • 5 Verdeel de jam over de binnenkanten van de croissants en leg hierop de plakjes aardbei.
  • 6 Leg de bovenkanten van de croissants erop en leg de croissants op bordjes.
  • 7 Schenk het sinaasappelsap in glazen.
  • 8 Tip: leg wat kleingesneden muntblaadjes op de aardbei.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.