recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Croissants met rauwe ham en aardbeien

Lunch
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - aardbeien (12 )
  • - rauwe ham (6 plakjes)
  • - veldsla (50 g)
  • - zuivelspread (0.5 bakje)
  • - bake-off croissants (4 stuks)
Bereidingswijze
  • 1 Bak de croissants in een hete oven goudbruin volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Laat de croissants afkoelen tot lauwwarm en snijd ze open.
  • 3 Bestrijk de snijvlakken met zuivelspread en verdeel de veldsla over de onderkanten.
  • 4 Halveer de plakjes ham in de lengte en drapeer de plakjes op de croissants.
  • 5 Was de aardbeien, dep ze droog en halveer ze.
  • 6 Leg de aardbeien op de ham en maal er wat peper boven.
  • 7 Leg de bovenkanten van de croissants erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.