Ga naar de hoofdinhoud

Crostini met brie en gebakken paddenstoelen

4 personen Gemiddeld 25 minuten Lunch

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verwarm de ovengrill voor op 180℃. Snijd 8 dikke plakken van 1 cm van het brood. Besprenkel het brood met 3 el olie en rooster de boterhammen in een grillpan of in de oven krokant. Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier en snijd of scheur ze in kwarten. Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier en snijd of scheur ze in kwarten. Verhit een koekenpan met 3 el olie en bak de paddenstoelen op hoog vuur met 1 tl tijm, zout en versgemalen peper. Leg het geroosterde brood op de met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met de truffel mayonaise. Schep er de gebakken paddenstoelen op. Verdeel er de plakjes brie over en plaats enkele minuten onder de ovengrill tot de brie licht gesmolten is. Bedruip de crostinis met een beetje appelstroop, garneer met een takje tijm en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden - Grillpan- bakplaat- bakpapier
Voedingswaarden (per portie)
Energie 898 kcal
Eiwit 32 g
Koolhydraten 90 g
Vet 43 g
Waarvan verzadigd 15 g
Trefwoorden Paddenstoelencrostinirecepten