DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Drents volkorenbrood met eiersalade

Lunch Eenvoudig 12 minuten
(3)
Lunch Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Kook de eieren in 7 minuten hard en laat schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren en snijd in kleine stukjes. Stap 2 Halveer de avocado, verwijder de pit met een mes en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak de avocado met een vork. Stap 3 Meng de avocado met de mosterd, truffelmayonaise en de eieren en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Stap 4 Verdeel de eiersalade over 4 boterhammen en dek af met een handje rucola. Leg er een boterham op. Halveer een vel bakpapier en pak 1 sandwich in. Stap 5 Herhaal voor de andere sandwiches. Snijd het brood doormidden en serveer.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden - bakpapier
Voedingswaarden (per portie)
Energie 404 kcal
Eiwit 16 g
Koolhydraten 26 g
Vet 25 g
Waarvan verzadigd 4 g
Trefwoorden
vegetarischreceptenvegalunch