Ingrediënten
4 personenBereidingswijze
Hak de kappertjes fijn. Snijd de bieslook fijn. Rasp de knoflook. Klop met een handmixer de boter in circa 5-8 min. luchtig en tot deze wit ziet. Voeg de kappertjes, bieslook, knoflook, dragon, gerookt paprikapoeder, zure room en mosterd toe. Meng goed. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Zet koel tot gebruik. Steek de barbecue aan. Bestrooi de entrecote met peper en zout. Rooster in circa 8-10 minuten goudbruin en rosé van binnen. Keer halverwege. Neem van de barbecue en laat verpakt in aluminiumfolie 10 minuten rusten. Snijd het vlees in plakjes en serveer de opgeklopte kruidenboter eroverheen. Lekker met een gepofte aardappel
Aanvullende benodigdheden - handmixer- barbecue
Voedingswaarden (per portie)
Energie 674 kcal
Eiwit 64 g
Koolhydraten 1 g
Vet 46 g
Waarvan verzadigd 25 g