DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Entrecote met tuinkruidenmarinade

Hoofdgerecht Gemiddeld 50 minuten
(4)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Extra benodigdheden: blender of keukenmachine, barbecuetang. Stap 2 Hak de knoflook fijn. Stap 3 Meng peterselie, oregano, tijm, knoflook, wat zout en versgemalen zwarte peper, mosterd, wijnazijn en olijfolie in de blender tot een marinade. Stap 4 Schenk in een lage schaal en wentel de entrecotes erdoor. Stap 5 Laat het vlees zeker een half uur minuten marineren en op kamertemperatuur komen. Stap 6 Rooster de entrecotes op een hete barbecue in zes tot acht minuten mooi bruin en nog rosé van binnen. Stap 7 Keer ze regelmatig met behulp van een barbecuetang. Stap 8 Laat de entrecotes van de barbecue even rusten onder aluminiumfolie en snijd ze in plakjes. Stap 9 WIJNTIP: Gato Negro Cabernet Sauvignon.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 0 kcal
Eiwit 0 g
Koolhydraten 0 g
Vet 0 g
Waarvan verzadigd 0 g
Trefwoorden
recepten