recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Farfalle met rivierkreeftjes en venkel

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - geraspte 30+ kaas (100 gram)
  • - rivierkreeftjes (200 gram)
  • - sinaasappel (1 )
  • - diepvries doperwten (200 gram)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - venkelknol (groot) (1 )
  • - ui (1 )
  • - farfalle (300 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen.
  • 2 Pers de sinaasappel.
  • 3 Rasp de sinaasappel.
  • 4 Snijd de ui en venkel met een scherp glad mes in flinterdunne halve ringen.
  • 5 Verwarm de olijfolie in een hapjespan en schep de ui, venkel en erwten erdoor.
  • 6 Voeg het sinaasappelsap met de rasp en wat zout en peper toe en smoor de groenten 8 minuten met deksel.
  • 7 Voeg wat pastakookvocht toe en smoor de groente nog 2 minuten.
  • 8 Schep de uitgelekte pasta en de rivierkreeftjes erdoor en warm het gerecht nog 2-3 minuten door.
  • 9 Schep de pasta met groente en rivierkreeftjes in diepe borden en strooi de kaas erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.